Facebook    Twitter
Your Choice Catering Katwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Prins Hendrikkade 214
2225 TZ Katwijk
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Katwijk - Wijnproeverijen

Een wijnproeverij is voor ons een extra bewijs aan onze klanten dat wij een passie voor eten en drinken hebben. Bij een bourgondisch bedrijf als Your Choice Catering Katwijk mag een activiteit als een wijnproeverij niet ontbreken. Onze sommelier selecteert een aantal wijnen waarmee uw familiedag, personeelsuitje of uw verjaardag een extra feestelijk gebeuren wordt. Niet alleen hartstikke gezellig, maar ook erg leerzaam en vooral: lekker! Wij garanderen u een middag of een avond wijn en spijs genot waar u nog lang met plezier over napraat!

Wijnproeverij - met een hartig hapje erbij

Wijn en eten hebben een onlosmakelijke verbond gesloten, zo vinden wij. Daarom hebben we alvast de vrijheid genomen om een aantal combi's samen te stellen waar uw smaakpapillen danig van onder de indruk zullen zijn. Hartig, zout, zoet, u zult zien dat er elk wat wils bij zit. Your Choice Catering Katwijk maakt van uw wijnproeverij een bijzondere ervaring die uw feest net dat beetje schwung geeft dat het extra leuk maakt. En wilt u ons alternatieven voorleggen, dan hoeft u ons alleen maar te bellen. Wij nemen alle tijd voor u!

Klik hier voor de wijn- en spijsarrangementen:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Wat kunt u verwachten van onze wijnproeverijen?

Your Choice Catering Katwijk heeft geen eigen wijnassortiment. Maar dat neemt niet weg dat wij u desondanks kunnen laten proeven van een mooi scala wijnen uit bekende en minder bekende wijngebieden. Zelf hoeft u geen groot wijnkenner te zijn, die taak is immers weggelegd voor onze sommelier! Hij of zij zal in elk geval enthousiast vertellen over druivensoorten, grondsoorten, het maakproces, druivenpluk en allerlei andere interessante weetjes. Niet alleen de wijn uit de geijkte Europese wijngebieden zal de revue passeren, maar ook wijnen uit de zogenaamde 'Nieuwe Wereld' komen aan bod.

Een wijnproeverij van Your Choice Catering Katwijk is zonder meer de moeite waard. Heeft u een leuke activiteit nodig voor uw teamevent of uw vriendendag? Dan bent u met een wijnproeverij gedurende drie uur geanimeerd onder de pannen voor een gemiddeld bedrag van € 20,00 per persoon. Dat bedrag is overigens exclusief de kosten voor de sommelier en afhankelijk van uw spijsarrangement.

Wijnproeverij - proef met volle teugen van het leven!

Wijn proeven dat is met volle teugen genieten van het leven. Laat u verleiden tot een wijntoer die voert langs Frankrijk, Italië en Spanje naar Australië en Zuid-Afrika. U zult er vast en zeker geen spijt van krijgen! Een onderhoudende wijnproeverij met een informatief laagje, dat smaakt toch aan alle kanten goed?

Bel of mail ons vandaag nog en we heffen zo snel mogelijk het glas met u!