Facebook    Twitter
Your Choice Catering Katwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Prins Hendrikkade 214
2225 TZ Katwijk
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Katwijk - Recepties

Voor een goedlopende receptie waarbij alles onder controle is en niets aan het toeval wordt overgelaten, bent u bij Your Choice Catering Katwijk aan het juiste adres. In de afgelopen jaren hebben wij meer dan genoeg ervaring en vakmanschap opgedaan als het gaat om gezellige, gastvrije recepties waarbij de gasten zich in een warm bad wanen en u volop tijd heeft om van uw gasten te genieten. Ongeacht de omvang van uw gastenlijst of de aanleiding voor uw receptie, wij nemen u alles uit handen en maken van uw receptie een geweldige belevenis die u nog lang zal heugen.

Recepties - onze specialiteit

Your Choice Catering Katwijk is gespecialiseerd in het regelen van recepties die niet alleen een feest zijn voor degene waar het om draait, maar ook voor de gasten. Wij nemen u alles uit handen, maken werk van elk detail en denken altijd vooruit. Niet alleen de ontvangst van de gasten nemen wij voor onze rekening, wij zorgen voor de hapjes, de drankjes, de styling en desgewenst ook voor het entertainment. U kunt alles met een gerust hart uitbesteden aan onze mensen en heeft verder nergens meer omkijken naar. Een geoliede receptie met ambiance, dat is onze specialiteit!

Onze receptie arrangementen:

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Recepties- een speciale actieprijs voor de drank

Uiterraard wilt u uw gasten een drankje aan kunnen bieden tijdens de receptie. Wel meer dan een zelfs! Met onze speciale actieprijs is dat geen enkel probleem. Wij bieden u namelijk voor een speciale actieprijs van € 7,50 per persoon all-in ons "Onbeperkt Hollands" assortiment aan. Kijk hier voor het volledige overzicht.\

Drankenarrangement        

Recepties- materialen tegen een bijzonder tarief

In ons Hollandse weer houdt u er natuurlijk rekening mee dat uw gasten niet in de kou en de regen staan. En ook daarbij kunnen we u voorzien van de oplossing. Wij hebben namelijk voor klanten die hun receptie of een ander event bij ons onderbrengen, allerlei materialen die uw feest compleet maken. Deze materialen huurt u bij ons tegen een meer dan schappelijke huurprijs. Katheders, microfoons, beamers, plantenbakken, u kunt het zo gek niet verzinnen of wij hebben het voor u in ons assortiment.

Materialen        

Recepties - meer informatie?

Misschien bent u inmiddels enthousiast geraakt over ons aanbod. Aarzel dan niet om de telefoon te pakken en ons te bellen met al uw vragen en verzoeken. Your Choice Catering Katwijk neemt alle tijd om u te informeren over alle arrangementen en cateringmogelijkheden. U bent van harte welkom!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in.