Facebook    Twitter
Your Choice Catering Katwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Prins Hendrikkade 214
2225 TZ Katwijk
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Katwijk - Private dinners

Sterrendiner in uw eigen omgeving

Wie verzucht niet af en toe: "Wat zou het heerlijk zijn als vanavond iemand anders kookt!" Nou, die luxe is vanaf nu binnen handbereik want Your Choice Catering Katwijk biedt u met het private dinner een sterrendiner in uw eigen huis aan. Wilt u iemand die dat verdiend heeft eens echt verrassen? Geef dan een private dinner cadeau en u scoort gegarandeerd heel wat punten. Met een dergelijk diner dat u zelf samenstelt, zowel wat betreft het aantal gangen als voor wat betreft de inhoud, doet u niet alleen een ander maar ook uzelf een groot plezier. "Zal wel duur zijn!", horen we u denken. Dat valt reuze mee! Laat u verrassen en vraag vandaag nog naar de mogelijkheden!

Private dinner - ongecompliceerd genieten van lekker eten

Your Choice Catering Katwijk heeft een bourgondische inslag. En die delen wij waarschijnlijk met u, dat weten we bijna zeker. Niets is zo heerlijk als ongecompliceerd genieten van lekker eten en het gezelschap van uw keuze. Met een private dinner kan dat. Wij leggen u in de vertrouwde omgeving van uw eigen eetkamer of bij uw familie of vrienden een avondlang in de watten met een topmaaltijd op sterrenniveau.
Onze keukenbrigade overlegt vooraf met u over de menukeuze en het private dinner wordt in uw eigen keuken bereid. Maar ook als u geen keuken ter beschikking heeft op de plaats waar u wilt eten, kunnen we ervoor zorgen dat er een mobiele keuken aangevoerd wordt.

U bent de baas over wat u wilt eten, hoeveel gangen er geserveerd worden, welke drankjes u wilt nuttigen en de sfeer die wij moeten creëren. Your Choice Catering Katwijk maakt er vervolgens een unieke belevenis van door alles tot in de puntjes voor u te verzorgen. Van voorgerecht tot en met het toetje en de koffie verloopt alles naar uw eigen wensen. En onze chef vertelt u bovendien geanimeerd over wat hij zoals op tafel tovert. Hij kan u zelfs voorzien van een 'surprise du chef'. Daarmee geeft u zich volledig over aan zijn expertise en wordt u op uw wenken bediend met een verrassingsmenu waar u zeer zeker geen spijt van gaat krijgen. De producten die onze koks gebruiken zijn eerste klas en vers. Bovendien krijgt u de aankleding -zoals tafellopers, serviesgoed en kaarsen - er van ons kosteloos bij geleverd. Heeft u al zin in een dergelijke VIP-avond bij u thuis? En wilt u weten hoe we dat voor u kunnen invullen? Bel of mail ons dan meteen en we geven u een vrijblijvend advies op maat.

Menu inpressie        

Private dinner - hoeveel kost dat?

Mensen denken vaak ten onrechte dat een private dinner een kapitaal kost. Wij kunnen u vertellen dat een private dinner lang niet zoveel kost als u wellicht denkt. Your Choice Catering Katwijk komt bij u thuis een sterrendiner bereiden voor groepen vanaf acht personen of voor een bedrag vanaf € 500,00. Ons team neemt voor dat bedrag letterlijk alles voor haar rekening: het eten, het opdienen en uitserveren van de gerechten, het schenken van de drank, het aankleden van de tafel en ook het opruimen na afloop. Zo hoeft u zich nergens om te bekommeren en alleen maar te genieten van een weergaloze avond.

Private dinner - een feest voor de zintuigen

Lekker eten doe is niet alleen een zaak van proeven met de mond. De neus, de ogen en de tastzin doen ook mee. Het belang van de presentatie van de gerechten is iets wat onze kok in zijn oren heeft geknoopt. Een private dinner is dan ook niet alleen een lust voor de smaakpapillen, maar ook voor de ogen. Your Choice Catering Katwijk zorgt voor een mooi gedekte tafel en mooi opgediende gerechten. Catering en styling in het kwadraat!

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Naast een heleboel leuke initiatieven die wij gezamenlijk bedenken met betrekking tot de wensen van de kinderen, steunen we deze stichting financieel door van de opbrengst van elk private dinner 15% te doneren.

Een kleine attentie van het huis krijgt u in de vorm van de amuse bij het private dinner cadeau. Dat voorafje smaakt - net als de rest van het private dinner - naar meer, dat zult u zien. Krijgt u er al zin in? Voor meer informatie en een vrijblijvende prijsopgave neemt u vandaag nog contact met ons op via ons gratis telefoonnummer. Of u vult ons contactformulier in. Wij geven u binnen 24 uur antwoord.

Bel gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.