Facebook    Twitter
Your Choice Catering Katwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Prins Hendrikkade 214
2225 TZ Katwijk
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Verhuur materialen

 


Your Choice Catering Katwijk - Materialen

Materialen voor uw feest of event zijn bij Your Choice Catering Katwijk te huur als extra service van ons bedrijf aan de klant. Wilt u er zeker van zijn dat uw gasten niet in de regen staan en dat uw locatie stylish en sfeervol omgetoverd wordt in een feesttempel? Laat ons dan de partytenten en de ornamenten regelen, samen met de catering die wij al voor u verzorgen. Zo heeft u altijd de zekerheid dat alles onder controle is en dat is wel zo handig!

Partymaterialen - meer dan alleen catering

Bij onze cateringarrangementen zijn materialen zoals serviesgoed en bestek standaard inbegrepen. Maar als u daarnaast behoefte heeft aan spullen zoals geluidsinstallaties, plantenbakken, parasols, verlichting en andere party attributen, kan Your Choice Catering Katwijk u daar ook aan helpen. Zelfs een koelkast, een warmtekanon en tapinstallaties hebben wij voor u in ons assortiment tegen een zeer schappelijke meerprijs. Zo nemen wij u alles uit handen, waardoor u slapeloze nachten bespaard blijven!

Materialen - een grote voorraad

Your Choice Catering Katwijk is dan wel geen verhuurbedrijf, maar het lijkt er wel op! De materialenvoorraad die wij hebben is groot en de prijzen die wij berekenen zijn laag. Wij bieden persoonlijke service op maat, op elk gebied. Dat betekent dat wij niet alleen zorgen voor de culinaire kant van uw party, maar ook voor de niet-eetbare kant. Materialen, entertainment, styling en de aankleding van de locatie. Wij zijn in staat om iedere locatie, hoe saai ook, om te toveren in een feestlocatie met stijl en ambiance. En wilt u graag uw feest in een bepaald thema stylen? Wij maken het onmogelijke mogelijk!

Materialen - vakkundig en met oog voor het kleine

Your Choice Catering Katwijk is uw vakkundige cateringprofessional met oog voor het kleine. Persoonlijke betrokkenheid en een hoog service niveau zijn onze troefkaarten. Vandaar dat wij er ervoor gekozen hebben om onze klanten materialen aan te bieden als extra service. Wij maken het onze klanten namelijk het liefst zo eenvoudig mogelijk. Comfortabel en stressvrij genieten van uw eigen feest of event is het enige dat u nog hoeft te doen als u ons uw festiviteiten toevertrouwt. U bent vervolgens voor 100% zeker van een feest dat staat als een huis, ook wat de materialen betreft.

Your Choice Catering Katwijk denkt altijd over integrale oplossingen. Wij tackelen elk probleem en hebben voor ieder cateringvraagstuk het passende antwoord. Heeft u behoefte aan meer uitleg of wilt u weten wat wij exact voor u kunnen betekenen op materiaalgebied? Aarzel dan niet om ons te bellen of te mailen. Wij nemen alle tijd voor u, zonder dat u ergens toe verplicht bent. Doe het vandaag nog!

Voor een volledige lijst met (ver)huurmaterialen klikt u op onderstaand materialenoverzicht.

Huurmaterialen (pdf)