Facebook    Twitter
Your Choice Catering Katwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Prins Hendrikkade 214
2225 TZ Katwijk
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Huwelijk

huwelijksreceptie catering

bruiloft cateraar

 


Your Choice Catering Katwijk - Bruiloften

Bij een bruiloft komt heel wat kijken. Dat weten we bij Your Choice Catering Katwijk maar al te goed! Gelukkig hebben wij al ruim twintig jaar ervaring met het regelen en plannen van huwelijksfeesten en trouwdagen, dus dat komt goed uit. De grootste dag van jullie leven mag namelijk niet mislukken want een tweede kans krijg je zo snel niet meer als het goed is. Ons team staat jullie, het bruidspaar, met raad en daad terzijde bij alles wat er op jullie af komt. Wij nemen jullie alles uit handen en zorgen ervoor dat jullie het huwelijksfeest van jullie dromen krijgen!

Bruiloften - recepties - weddingplanner

Your Choice Catering Katwijk is een allround party- en cateringbedrijf. We noemen onszelf dan wel geen weddingplanner, maar we zijn dat eigenlijk wel degelijk! Onze service gaat verder dan puur en alleen het voorzien in hapjes en drankjes.

Voorbeeld van een compleet verzorgde dag

Ieder bruidspaar kan met een gerust hart de hele entourage aan ons overlaten. Wij creëren een trouwdag geheel naar jullie ideeën en jullie smaak. Van een klein en intiem dinertje op het water tot een geweldig dansfeest met honderden gasten, wij zijn overal voor in. Ons doel is het om jullie de dag van jullie leven te gunnen en te kunnen genieten van elkaar en van alles wat er op die ene mooie dag gebeurt. Daar zeggen jullie tot geen 'nee' tegen?

De bruiloft die bij jullie past

Jullie zijn voor ons als bruidspaar uniek. De dag waarop jullie elkaar eeuwig trouw beloven is dan ook een unieke gebeurtenis waarbij alles moet kloppen. Wij voldoen graag aan jullie verzoeken omtrent eten, drinken, styling, entertainment en locaties. In onderling overleg maken we een draaiboek waar we onze afspraken in vastleggen. Afspraken die wat ons betreft in beton gegoten zijn. Bel of mail ons vandaag nog als jullie precies willen weten wat jullie van een bruiloft mogen verwachten als wij die regelen. In elk geval beloven we jullie een trouwdag die volledig bij jullie past. Bij jullie stijl, jullie karakter en bij jullie budget. Van de hapjes tijdens de receptie tot en met de muzikale omlijsting van de dag, wij regelen je trouwfeest precies zoals we dat afgesproken hebben. Your Choice Catering Katwijk laat jullie de bruiloft beleven die jullie voor ogen hadden. Op elk gebied!

Bruidstaarten, buffetten en meer

De laatste jaren zijn bruiloften steeds meer een persoonlijk feestje van bruid en bruidegom. De bruidstaart, de lunch, de receptie, alles moet passen bij de persoonlijkheid en de leefstijl van het bruidspaar. Een bruidstaart van tien lagen of een walking dinner verzorgen wij net zo gemakkelijk als een live band of een prachtige locatie op het strand. Al onze bruidscatering is volledig maatwerk, want smaken verschillen en iedereen wil zijn of haar trouwdag graag op zijn eigen wijze vieren. Zijn er speciale wensen met betrekking tot locaties, entertainment of activiteiten op jullie trouwdag? Laat het ons weten en wij doen er alles aan om het voor jullie te regelen. Of jullie nu een themafeest willen of een rondvaart door de grachten, niets gaat te ver voor ons!

Duidelijke afspraken

Bruiloften draaien om het bruidspaar en dat hoort ook zo. Wij houden van duidelijke afspraken en heldere communicatie omdat wij misverstanden willen voorkomen. Persoonlijk en vol enthousiasme zoomen we in op elk detail zodat jullie zeker weten dat er niets aan he toeval wordt overgelaten. En gunnen jullie ons de eer om jullie grote dag te mogen regelen? Dan bestaat jullie eerste huwelijkscadeau uit een heerlijk dinertje voor jullie en jullie ouders. Een soort opmaat naar een spectaculair trouwfeest!

De ideale plek voor jullie bruiloft

Your Choice Catering Katwijk heeft inmiddels een enorm netwerk aan contacten in de huwelijksbranche opgebouwd. Daardoor beschikken wij over een groot aantal locaties waaruit jullie kunnen kiezen voor jullie bruiloft. Omdat het aanbod dermate groot is, hebben wij ervoor gekozen om niet elke locatie op onze site te vermelden. Willen jullie weten of jullie droomplek nog vrij is op de datum van jullie huwelijk? Bel ons en we vertellen het jullie vandaag nog.

Ons gratis nummer is 0800 4890 489. Of vul ons contactformulier in. Onze zegen hebben jullie alvast!