Facebook    Twitter
Your Choice Catering Katwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Prins Hendrikkade 214
2225 TZ Katwijk
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Katwijk - Buffetten

Buffetten

Onze lopende buffetten zijn blijvend een lopend succes. Dat heeft zo zijn oorzaak: onze buffetten zijn namelijk uitgebreid en van hoge kwaliteit. Your Choice Catering Katwijk laat u eten wat u wilt, wanneer u wilt en hoeveel u wilt. Warm, koud of een combinatie, een buffet past bij ieder evenement en elk feest. En niet te vergeten: bij ieder budget! Zelfs als u een andere samenstelling van buffet wilt dan de arrangementen die wij in ons assortiment hebben, zijn wij daarin zeer flexibel. In onderling overleg komen wij er altijd uit!

Buffetten - de diverse mogelijkheden

Klik hier voor onze buffetcategorieën:

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Your Choice Catering Katwijk stelt keuzevrijheid en maatwerk centraal. De personal touch ziet u bij ons in alles terug, ook in onze buffetten. U bepaalt zelf wat u wilt en hoe u het samengesteld wilt hebben. Vis, vlees, warm, koud, u krijgt wat u vraagt. De kwaliteit van onze buffetten is altijd optimaal, ook als u kiest voor een low budget variant. Wij zijn er trots op dat we beschikken over de meest creatieve en proactieve vakmensen die te vinden zijn in de catering & stylingbranche. Zij stellen met u een buffet samen waar u uw vingers bij aflikt en daarmee is uw feest nog meer geslaagd dan het al was!

Buffetten van topkwaliteit tegen een scherp tarief

De ingrediënten die wij gebruiken voor onze buffetten zijn van topkwaliteit. En toch lukt het ons om onze klanten een scherp tarief te berekenen. Dat heeft voor een groot deel te maken met het grote, landelijke netwerk waarover wij beschikken. We hebben goede contacten met collega's en leveranciers die ervoor zorgen dat wij eersteklas spullen kunnen aanbieden tegen een uiterst concurrerende prijs. En dat is in deze dure tijden toch goed nieuws, nietwaar?

Buffetten - duidelijke prijzen

Verrassingen op culinair en op stylinggebied mag u van ons wel verwachten. Waar wij niet van houden zijn onaangename verrassingen als het om de kosten gaat. Vandaar dat wij u nooit confronteren met onverwacht hoge facturen.Alle genoemde prijzen van onze buffetten zijn inclusief BTW, schoonmaakkosten en serviesgoed.

Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Of wilt u iets anders weten? Bel ons gratis telefoonnummer (0800 4890 489) of vul het contactformulier in. Doe het vandaag nog en wij regelen het graag voor u!