Facebook    Twitter
Your Choice Catering Katwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Prins Hendrikkade 214
2225 TZ Katwijk
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Katwijk - Bedrijfsopening

Als u uw nieuwe bedrijf gaat openen, wilt u daar natuurlijk wel enige ruchtbaarheid aan geven. En hoe kunt u dat beter doen dan door middel van een feest? Your Choice Catering Katwijk organiseert de opening van uw onderneming, uw school of de heropening van uw winkel of kantoor met extra cachet. Zo krijgen uw klanten, uw personeel en de buurt volop de gelegenheid om uw bedrijf (opnieuw) te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje.

Bedrijfsopening - Aangepast aan de aard van het bedrijf

Een schoonheidssalon, kledingwinkel, productiebedrijf of een verzorgingshuis openen? Of verhuist u naar een groter pand op een ander adres? Het geregel nemen wij u volledig uit handen en uw wensen zijn voor ons leidend bij de hele logistieke operatie. Persoonlijke betrokkenheid en een flexibele instelling zijn kenmerkend zijn voor onze werkwijze; deze eigenschappen ziet u ook terug bij het organiseren van uw bedrijfsopening. Van de hapjes tot en met de drank, van het entertainment tot en met de partymaterialen, u bij ons alles onderbrengen. Dat wil zeggen dat u nergens wakker van hoeft te liggen en geen omkijken heeft naar de catering en de styling van uw event. Your Choice Catering Katwijk is van a tot z uw partner. Uw bedrijfsopening is vast een doorslaand succes!

Bedrijfsopening met oog voor kwaliteit en service

Your Choice Catering Katwijk heeft bij elk aspect van uw bedrijfsopening oog voor kwaliteit en service. We staan u met raad en daad terzijde en gebruiken onze expertise graag om elk detail zo te verzorgen als u dat wilt. U zegt ons hoe u het hebben wilt en wij regelen het vervolgens geheel volgens plan. Wij stellen ons proactief op en laten niets aan het toeval over. Ons netwerk voorziet ons van een keur aan leveranciers waardoor wij u voor materialen, entertainment en alle andere zaken een zeer schappelijke prijs kunnen aanbieden. U zult opkijken over de aantrekkelijke prijzen van onze catering- en stylingconcepten!

Hoogste punt viering:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Folkloristisch en ludiek

Folkloristische tradities zoals de 'hoogste punt viering' die een lange geschiedenis hebben, zijn voor ons een prachtige gelegenheid om nieuw en oud met elkaar te verbinden. Zo'n gebruik steken wij in een nieuw jasje met traditionele onderdelen. Your Choice Catering Katwijk zou uw bedrijfsopening vergezeld kunnen laten gaan van bijvoorbeeld een activiteit zoals een stormbaan voor uw personeelsleden, animatie voor de kinderen en gastronomische verwennerijen zoals bijvoorbeeld een oer-Hollands snertfeest of een haringparty. Misschien heeft u zelf al eens nagedacht over een leuke manier om uw bedrijfsopening? Bel of mail ons dan met uw vraag en u zult zien dat wij aan creativiteit en flexibiliteit geen gebrek hebben.

Onze offertes en adviezen zijn volledig vrijblijvend. Bel gratis met 0800 489 0 489 of vul ons contactformulier in en u hoort zo snel mogelijk van ons!