Facebook    Twitter
Your Choice Catering Katwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Prins Hendrikkade 214
2225 TZ Katwijk
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Katwijk - Bedrijfsfeesten

Your Choice Catering Katwijk kan uw bedrijfsfeest tot een gedenkwaardige gebeurtenis maken, dat staat vast. Ons team regelt namelijk niet alleen de catering van uw personeelsdag of teamevent, maar kan u ook de nodige actie en entertainment bieden. Wij nemen u alle rompslomp uit handen, u hoeft niet wakker te liggen over de vraag of alles wel goed komt. Van dat laatste kunt namelijk verzekerd zijn!

Bedrijfsfeesten met extra sjeu

Your Choice Catering Katwijk heeft jarenlang ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten van allerlei aard. Themafeesten, activiteiten, culinaire hoogstandjes, muziek en meer, dat is ons bedrijf ten voeten uit. Het bedrijfsfeest met net dat beetje extra sjeu, dat is wat u krijgt als wij uw feest organiseren. Van live muziek tot stormbaan en van een DJ tot en met kinderanimatie. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in huis!

Bedrijfscatering - voor elk event het juiste concept

Your Choice Catering Katwijk beschikt niet alleen over bijzondere mensen met een hart voor de horeca, wij hebben op culinair gebied voor elk event het juiste concept. We maken graag tijd vrij om met u te praten over welke mogelijkheden wij voor u hebben en hoe we invulling gaan geven aan uw wensen. Maatwerk en persoonlijke aandacht staan daarbij voortdurend centraal. We maken het niet moeilijker dan nodig, bij ons geldt nog steeds: afspraak = afspraak! Van walking dinner tot barbecue en van buffet tot borrelarrangement, wij maken er iets moois van!

Bedrijfsfeesten - maatwerk in materialen

Your Choice Catering Katwijk laat uw gasten niet in de kou en de regen staan. Daarom kunt u bij ons, voor een zeer scherpe meerprijs, de nodige partymaterialen huren. Partytenten, tapinstallaties, plantenbakken, verlichting, u hoeft er niet voor naar een verhuurbedrijf. Wilt u weten welke mogelijkheden wij op materiaalgebied voor u hebben? Kijk dan in ons materialenoverzicht of bel ons gewoon op en u weet het meteen. De personal touch en onze betrokkenheid staan garant voor een bedrijfsfeest dat precies naar uw wensen verloopt. Wat dacht u van een wijnproeverij of een spellencircuit? Uw suggesties zijn bij ons van harte welkom!

Bedrijfsfeest - geen gedoe

Your Choice Catering Katwijk betekent een bedrijfsfeest zonder gedoe, want daar houden wij niet van. Waar we wel van houden dat zijn heldere afspraken en open communicatielijnen. U zult van ons geen onaangename verrassingen hoeven te verwachten, ook niet voor wat betreft de rekening, want die is vooraf al helemaal duidelijk.

Bedrijfsfeest - meer weten?

Bel ons gratis telefoonnummer als u meer wilt weten of vul ons contactformulier in. Wij nemen uitgebreid de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Onze prijsopgaven en adviezen zijn uiteraard gratis en vrijblijvend. Wij verheugen ons op u!