Facebook    Twitter
Your Choice Catering Katwijk Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

ACTIE: Een voordelig drankenarrangement
voor bijvoorbeeld tijdens uw receptie.
Tot max. 3 uur voor slechts:Voordelig drankenarrangement
Klik op afbeelding voor meer info

Prins Hendrikkade 214
2225 TZ Katwijk
tel. 071 - 7440177

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Katwijk - Barbecue

Barbecue is genieten van het goede leven

Genieten van het goede leven, dat is barbecueën voor veel mensen. En dat geldt zeker voor Your Choice Catering Katwijk. Daarom kunt u bij ons het hele jaar door een barbecue bestellen. Zo geniet u twaalf maanden per jaar van het goede leven! Een barbecue is niet alleen gezellig als de temperatuur oploopt tot boven de twintig graden, maar ook als de herfstbladeren vallen en er sneeuw ligt. Waarom zouden we het barbecueseizoen beperken tot een paar maanden per jaar als we ook het hele jaar kunnen smullen van gegrilde steaks en heerlijke salades?

Hoe schrijf je het? Barbecue, barbeque of BBQ?

Dat kan ons eigenlijk vrij weinig schelen! Hoe je het ook schrijft, een barbecue is voor Your Choice Katwijk de ultieme gelegenheid om letterlijk alles uit de kast te halen. Had u graag een kolen - of een gasbarbecue? Wat uw voorkeur ook mag zijn, wij hebben topkwaliteit barbecuetoestellen, waarmee u gemakkelijk en veilig alle vlees- en visproducten mooi op temperatuur en op smaak krijgt. Veilig, snel en schoon, dat is barbecueën met Your Choice Catering Katwijk. En wilt u er een partytent bij huren? Zelfs dat behoort tot de mogelijkheden! Voor een prijs vanaf € 13,50 per persoon heeft u al een barbecuepakket waar u uw vingers bij aflikt. Dat is geen geld voor een gezellige topavond vinden wij!

Barbecueën kan iedereen

In Duitsland en Amerika houden ze geregeld barbecuekampioenschappen. En tijdens die grillwedstrijden gaat het er verhit aan toe. De titel BBQ-kampioen krijg je dan ook niet zomaar. Die wordt je alleen verleend als je hebt bewezen over hoogwaardige barbecuekwaliteiten te beschikken. Maar met onze apparatuur en onze topproducten voor op de grill is die titel voor iedereen een peulenschil! Your Choice Catering Katwijk kan u echter ook voorzien van een van onze personeelsleden om uw barbecue te bemensen. Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden en uw barbecue wordt zonder twijfel een schot in de roos!

Barbecuepakketten voor iedere smaak

De drie barbecuepakketten die wij alvast voor u hebben uitgezocht, zijn voor iedere gelegenheid geschikt. En wilt u er wijzigingen in aanbrengen? Dan komen we daar in onderling overleg vast en zeker uit. Onze barbecuepakketten maken het alleen iets overzichtelijker voor u om te kiezen en te wisselen als u dat wilt. Zo heeft u altijd een barbecue die is op maat gemaakt is en past bij uw budget.

Klik hier voor de drie standaard barbecuepakketten:

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Nog iets na?

Tip van ons: hou nog wel een plekje vrij voor een van onze zalige nagerechten! Hoewel dat moeilijk zal worden met onze spiezen, steaks en zalmmoten, kunnen we ons voorstellen dat ook bij de grootste vleeseter een toetje er altijd wel ingaat!
IJs, bavarois, gebak, u zegt het maar. Ons dessertbuffet is vermaard, met name vanwege de huisgemaakte nagerechtgebakjes die wij in ons assortiment hebben. Your Choice Catering Katwijk laat op die manier uw barbecue eindigen met een geweldig culinair slotstuk. Smakelijk natafelen, alvast!

Actieprijs drankenarrangement

Niet alleen een toetje hebben wij voor u in de aanbieding bij uw barbecue, wij bieden u ook een speciale actieprijs aan met ons Onbeperkt Hollands arrangement. Dat houdt in dat u tijdens uw barbecue kunt genieten van onbeperkt drinken voor een vast all-in bedrag van € 7,50 per persoon. Wij vertellen u er graag alles Laat u dan geheel zonder verplichtingen uitgebreid informeren over de mogelijkheden.

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. Wij verheugen ons op u!